ORDU / ÜNYE - İnkur Ortaokulu

İnkur Ortaokulu

İNKUR MAH. NİKSAR KÜME EVLERİ NO: 47 ÜNYE / ORDU
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Doğru, dürüst, çağdaş, araştırmacı, özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; hakettiği yere getirmek için, sürekli çalışan Bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Bilgi çağına uygun, örnek ve öncü bir eğitimle; bilgili, dürüst, erdemli, sorumluluk sahibi, öz güveni olan; milli, manevi, ahlaki, kültürel ve insani değerlere bağlı; sevgi, saygı, şevkat ve yardımlaşma duygularına sahip; Vatanını, Bayrağını, Milletini, Atasını, ailesini ve insanları severek yeşeren kaliteli gençler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tam gün tekli öğretim
Ulaşım
Okulumuz İnkur Mahallesi´nde bulunmaktadır. Ünye - Niksar yolunun 15. kilometresinde yol üzerindedir. Yarım saatte bir Ünye şehir merkezinden dolmuşlar kalkmaktadır. Öğretmenlerimiz okula kendi araçlarıyla gelmekte olup , öğrencilerimizin büyük çoğunluğu okulumuza taşımalı gelmektedir.
Servis Bilgisi
Öğretmenlerimiz okula kendi araçlarıyla gelmektedir. Ünye Stadyumunun önünden her yarım saatte inkur mahallesine dolmuş kalkmaktadır.
Yerleşim Yeri
İnkur Mahallesi merkezinde, Ünye-Niksar yolunun 15. kilometresinde bulunmaktadır
İl Merkezine 75 km uzaklıkta olup Ünye ilçe merkezine 15 km uzaklıktadır